En återblick på Januari

Januari är förbi och OJ vad snabbt det gick! Jag hann med ett antal inlägg här på bloggen innan jag fick för mycket att göra för att hinna skriva något bra. Min tanke är ju att försöka skriva minst ett per dag. Den populära taggen #blogg100 har uppstått och nu känner jag ju ännu mer press inför Februari.

Det bästa jag kan ta med mig från Januari månad är att jag startat med projekt som jag aldrig tagit mig an tidigare. Gillar verkligen att jag som frilansare kan ta på mig precis de uppdrag jag känner att jag vill syssla med. Detta ger inte bara frihet men också möjligheten att göra nya saker och få nya erfarenhet samt kunskap.

Februari ser ut att bli ännu en fullspäckad månad och det ser jag verkligen fram emot! Jag ska så klart bättra mig med att skriva inlägg på bloggen. Det var väldigt kul att skriva varje dag för det gjorde att jag alltid fick minst en utmaning varje dag. Det är trots allt inte lätt att skriva något intressant varje dag!

Ett svar till “En återblick på Januari”

  1. Tobias SJösten skriver:

    Gör gärna det! Jag gillade när du spottade ur dig inlägg. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *