Halt and Catch Fire

Jag upptäckte nyligen den här serien från AMC som utspelar sig på 80-talet där IBM dominerar PC-marknaden och Apple börjar komma som en uppstickare. Det tog inte lång tid innan jag kollat på alla avsnitt (det var ju bara 10 stycken). Trevligt med en dramaserie på detta område, så det inte bara släpps komedier hela tiden.

”Madmen för nördar” läste jag någonstans och det stämde ganska bra eftersom serien fokuserar mycket på företagandet, ta chanser för att uppnå sina drömmar och jobba dygnet runt för att lyckas.

För fyra dagar sen gick de ut med att en andra säsong ska komma ut sommaren 2015 och det ser jag verkligen fram emot!

Ett svar till “Halt and Catch Fire”

  1. […] veckan drog tredje säsongen av Halt and Catch Fire igång! Jag har tidigare skrivit om serien här på bloggen och jag kan fortfarande rekommendera […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *