Uppdaterade dotfiles för Vim, Tmux och Bash

På Github hittar du mina dotfiles för Vim, Tmux och Bash som jag använder just nu. Det som är största skillnaden är att jag nu inkluderat ett script för att snabbt installera allt, inklusive plugins för Vim. Jag har även städat och tagit bort många av de filer jag inte längre använder, som t.ex de för I3WM med mera.

Du hittar allt på https://github.com/johndahlstrom/dotfiles. Enjoy!

2 svar till “Uppdaterade dotfiles för Vim, Tmux och Bash”

  1. Tobias Sjösten skriver:

    Grymt! Alltid intressant att kolla igenom andras dotfiler.

    Har du sett rcm? Ett verktyg för att hantera sina dotfiles — https://github.com/thoughtbot/rcm

    Själv använder jag dock Puppet för sådant numera. Otroligt skönt att veta att jag kan vara up ’n running med fullständigt utvecklingsmiljö på bara några minuter!

  2. John Dahlström skriver:

    RCM har jag inte sett tidigare men Puppet har jag hört talas om. Dock känner jag att jag har så få filer att hantera att ett simpelt script, som finns i min repo, är tillräckligt för att kopiera över filer och installera plugins med ett kommando.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *