Ledig dag – Guild Wars 2

Det är inte så ofta jag tar mig en ledig dag som den här idag där jag bara sitter och lirar ett spel. Men idag var en sådan dag och kul var det! Skönt att släppa allt jobb och annat för en dag och bara koppla av. Det behövs ibland hur mycket jag än älskar mitt yrke.

Idag blev det Guild Wars 2 som jag inte hade lirat på flera månader. Det bästa med detta spelet är att förutom att det är ett RIKTIGT bra MMORPG så behöver du inte betala varje månad för det utan det är pay to play. Ett perfekt spel för någon som lirar casual då och då helt enkelt.

Något jag blev lite besviken på var att det inte var i närheten så många GW2 streamers på Twitch.tv som det var för några månader sedan. Kanske har folk ”klarat” av spelet och gått vidare, kanske tröttnat på det eller kanske något annat spel som lockat mer. Jag vet inte.. för mig är det fortfarande ett väldigt roligt spel och det finns galet mycket att göra.


elementalist

I bilden ovan ser ni hur min elementalist ser ut för tillfället på level 42! Ni kan ju tänka er hur man ser ut på max level (80). BADASS 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *