Halva #blogg100 avklarad

Sedan den första februari har jag nu skrivit ett inlägg per dag som en del i #blogg100. Vad jag har sett har en hel del bloggar slutat skriva, i alla fall av dem jag började följa efter #blogg100 starten.

#blogg100 var ett initiativ där tanken var att bloggare skulle skriva minst ett inlägg per dag under 100 dagar. Det kom så klart snabbt spinoffs på detta, däribland #blogg60, #blogg30 och till och med #kod100 där du istället skulle på något sätt koda eller på annat sätt hjälpa till i ett open source projekt en gång om dagen i hundra dagar.

Jag är inte säker på att jag kommer fortsätta med ett inlägg per dag efter jag är klar med #blogg100. Anledningen är att mina inlägg börjar avta i kvalitet och det är istället något snabbt skrivet, oftast sent på kvällen efter jag jobbat klart. Däremot tänker jag fortsätta blogga men kanske med lite fokus på specifika ämnen. Det kommer mer information om det längre fram så klart.

Hur som helst så är jag stolt över mig själv att jag faktiskt så här länge har hållt på #blogg100 när andra stupat under tiden. Det finns alltid något att skriva, frågan är bara vad du ska skriva om.

2 svar till “Halva #blogg100 avklarad”

  1. Tobias SJösten skriver:

    Say what?! Du verkar ju ha blivit varm i kläderna på riktigt nu, när du levererar grymma tidbits dag efter dag. Fortsätt så! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *