Jelly Bean på Samsung Galaxy S2

Idag rullade Jelly Bean ut till min Samsung Galaxy S2. Efter att jag bara sneglat lite på vad som är nytt så är jag helt klart nöjd med uppdateringen. Det var en väldigt stor uppdatering som landade på 398MB och så klart tog lång tid att få hem. Men själva uppdateringen gick väldigt snabbt och smidigt utan några som helst fel eller oväntade missöden.

Känns nästan som en ny telefon nu, som jag bara måste sitta och utforska för att lära känna alla nya detaljer. Kul!

För er som vill läsa lite om Jelly Bean kan gå in på denna länk.

3 svar till “Jelly Bean på Samsung Galaxy S2”

 1. Tobias Sjösten skriver:

  Kul med nytt OS!

  Själv har jag inte sett en uppdatering till min HTC Desire HD på över ett år. Verkar vara någon slags obs-modell i det avseendet.

  Numera kör jag dock CyanogenMod – har du tittat något på det?

  • John Dahlström skriver:

   För att vara en modell från tidigt 2011 så hänger S2an helt klart med fortfarande.

   Jag är nog en av få användare av Android som INTE kör med någon mod utan bara default. Har faktiskt inte kollat på det än, men kanske borde göra det för att få ut ännu mer.

   • Tobias SJösten skriver:

    Jag skulle nog tippa att de allra flesta kör det som kommer förinstallerat. Själv bytte jag efter nyheterna om tracking-mjukvaran i både Android och iOS. Sådant skit slipper man när det är helt open source och community-drivet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *