Turbolinks – Gör din webbapplikation snabbare

Vad Turbolinks gör är något så enkelt och simpelt att jag undrade varför jag inte testat göra detta på egen hand tidigare. Istället för att ladda hela sidan så hämtar Turbolinks en sida endast genom att plocka ut body-taggen. Med andra ord så läses inte alla resurser och bibliotek in igen varje gång du klickar på en länk vilket gör att varje sidladdning blir väldigt lättviktig. Självklart kan du använda dig av cache för att spara på krafterna men om du både har cache och Turbolinks så får du verkligen en snabb applikation.

Det är väldigt enkelt att implementera Turbolinks. Med NPM kan du dra hem filerna genom följande kommando:

npm install --save turbolinks

Sedan lägger du bara till detta i din applikation:

var Turbolinks = require("turbolinks")
Turbolinks.start()

Nu är allt klart! Turbolinks plockar upp alla klick på ”a href”-länkar och sköter resten åt dig.

Turbolinks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *