Mailtrap.io – Fånga upp och testa mailutskick

Mailtrap Logo

Jag vet att jag inte är ensam om att inte tycka om att skapa HTML och CSS strukturen på ett mail. Även om det börjar bli lite lättare tack vare bättre och ”snällare” e-postklienter så är det fortfarande en pärs.

Som tur är så finns det verktyg som Mailtrap som gör det lite enklare och du slipper även spamma din egna inkorg med massa testutskick. Enkelt att sätta upp och gratis om du bara testar 2 utskick/sekund och nöjer dig med en inkorg.

Några bonus features du får med Mailtrap är att du kan analysera om ditt mail är klassat som spam eller om det är svartlistat av någon anledning. Hela strukturen på mailet plus headers med mera kan visas och det blir genast mycket enklare att få en korrekt struktur.

Rekommenderas starkt till er som jobbar med mailutskick!

Mailtrap Info

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *