Nytt fräscht utseende på bloggen

Efter en lång tid utan att skriva något blev det till sist ett inlägg. Detta gjorde mig även påmind om att jag inte riktigt tyckte om utseende jag hade på bloggen.

Så efter lite justeringar här och där i CSS:en så blev resultatet det du ser nu. Jag har bland annat ändrat font till Lato istället för Open Sans. Texten är större, mer luftig och lättare att läsa. De stora titlarna har ingen bakgrundsfärg längre utan jag använder nu en mer clean look med en lägre font-weight.

De färger som används är #49435d för all text och bakgrunden längst upp på sidan. För länkar används #76bc66 och det är även den du ser en smula av längst upp på sidan under mitt namn. Sist men inte minst bakgrundsfärgen som är #f7f7f7.

Hoppas ni gillar det!

Ett svar till “Nytt fräscht utseende på bloggen”

  1. Tobias Sjösten skriver:

    Me gusta! Ös på med inlägg nu bara. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *