Lite uppdateringar om vad som händer

Jag har precis tryckt in en linkedin länk under mina kontaktuppgifter och även lagt in funktionen för att söka bland alla mina inlägg här på bloggen. Detta är en funktion som jag själv kommer använda då jag har skrivit en hel del tips och lösningar vilket gör det lättare för mig (och dig) att leta reda på specifika saker snabbare. T.ex när jag gick över till Elementary OS nu så visste jag att jag hade ett inlägg om en lösning för hörlurarna som inte funkade korrekt. Search, find, fix!

Uppdaterade även min dotfiles repo på Github så bashrc är vad jag kör med på den nya Elementary setupen. Tmux configen är även lite mer matnyttig nu. Tanken är att samla allt där så jag lätt kan köra en git clone om jag SSH:ar till en ny maskin. Inte dumt för att komma igång snabbt.

Förövrigt har jag varit väldigt upptagen på jobbet så det har inte blivit så mycket inlägg denna veckan. Funderar dock på att försöka skriva lite längre inlägg och kanske bara ett par per vecka istället för varje dag, som är ganska tidskrävande. Vi får se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *