En liten blick bakåt och stora steg framåt

Mycket har hänt under 2013 för min del. Det började med att jag för första gången körde frilans och fick stå på helt egna ben för att lyckas. En erfarenhet som jag fick väldigt stor nytta av. Tanken var att plocka in uppdrag och jobba med egna projekt vid sidan av. De egna projekten fick dock tyvärr vänta en hel del och även så bloggen en period efter att jag klarat av #blogg100.

Under året som gått har jag träffat på många nya ansikten och lärt mig mycket om hur branschen verkligen fungerar. Jag har även utökat mina kunskaper i WordPress, Symfony, Zend, ElasticSearch, mongoDB, Grunt, TDD och en hel del annat jag inte kommer ihåg just nu. Med andra ord, det har varit ett väldigt lärorikt år för mig.

Det jag är mest exalterad över utav det jag lärt mig om är TDD som jag sent på året började kika närmare på och redan nu börjat använda mig av för att utveckla på en helt annan nivå. Förmodligen kommer jag skriva en hel del om det här på bloggen nu när jag rullar igång med skrivandet igen.

Största nyheten har jag sparat till sist och det är att jag blev återanställd på SocialAgent, ett företag jag tidigare jobbat på men då med en helt annan produkt nämligen Mobiena. Efter stora ändringar både i företaget och på produkten har tiden där varit hektisk, lärorik men framför allt mycket rolig och jag ser verkligen fram emot 2014 som redan nu ser ut att kunna toppa 2013.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *