Hitta din talang och passion

Det är vanligt att vi fortsätter att bara köra på med vårt jobb och vi tänker inte så mycket mer på det annat än att ”det här är tråkigt men jag måste ju jobba”. Jag personligen har hittat min passion och visst kan jag tycka det är mycket jobb ibland. Men skillnaden är att när det är jobbigt så tar jag mig igenom det så mycket lättare för jag tycker om det jag gör.

Så klart finns det mängder med videoklipp om just detta men just de här kom upp igår och jag blev påmind om att jag tycker det är så skönt att ha hittat min passion och att jag kan jobba med det.

Ett svar till “Hitta din talang och passion”

  1. Tobias Sjösten skriver:

    Amen broder! 🙂 Jag kan inte föreställa mig att jobba ~50 år, dag ut och dag in, och utan att älska det jag gör. Så klart är vi priviligerade att vi kunnat hitta en match mellan våra passioner och vad som är professionellt hållbart men jag tror samtidigt att så många fler skulle kunna göra detsamma om de bara ansträngde sig lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *