Hackers 2 – Operation Takedown

Jag såg den här hacker-filmen runt det år den kom ut, nämligen 2000. Den handlar om Kevin Mitnick och är baserad på en verklig händelse. Det blev helt klart en stor favorit med mitt dåvarande intresse för just datasäkerhet och hacking. Så idag tänkte jag bara ge dig en länk till hela filmen som finns på Youtube och rekommenderar den till de som inte sett den än. Kevin Mitnick har i sin tur skrivit en bok om den här tiden där han berättar i mer detalj. Jag har däremot inte läst den. Hur som helst, över till filmen..

Ett svar till “Hackers 2 – Operation Takedown”

  1. Tobias Sjösten skriver:

    Den formade mitt tidiga intresse också! Tillsammans med andra sköningar som Hackers, Sneakers, Swordfish och War Games så klart.

    För övrigt blev jag lite glad över den här upptäckten för några månader sedan: https://twitter.com/kevinmitnick — det blir lite mer verkligt när man ser sin gamla idol på Twitter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *