Robo5 – ett enkelt puzzlespel


robo5

Detta spel till Android, Iphone och även iPad är kul för den som gillar puzzlespel. Du styr en liten robot vars mål är att ta sig längst upp på banan samtidigt som du ska samla in alla bonusar. För att ta sig till toppen så ska du flytta lådor och annat skräp för att dels bara ta dig förbi men främst för att bygga dig ”trappor”.

Förutom ett trevligt gameplay så är det en story som vecklas ut ju längre du kommer i spelet. Detta ser du i form av snygga steampunk-inspirerade videoklipp där du får hintar om vad som händer.

Spelet är gratis men du får då inte alla banor utan måste i så fall betala en mindre summa. I gratisversion får du 12 levels + 1 diary och köper du spelet får du totalt 40 levels och 8 diaries med två olika slut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *