Seth Godin’s Startup School

Seth Godin är helt klart en person som jag inspireras av och idag blir det ett snabbt litet tips där just Seth medverkar. Det finns väldigt många intervjuer och tal om och av Seth runt om på internet men på just den här sidan har han samlat en rad tips och råd för folk som vill starta eget – startup school.

Så kika in på earwolf.com/show/startup-school där du finner alla podcasts med många bra tips (som vanligt) från Seth.

2 svar till “Seth Godin’s Startup School”

  1. […] jag tidigare nämnt Seth Godin och även skrivit om hans Startup School så tänkte jag idag passa på att tipsa om Seth Godin’s blogg där han skriver allt från […]

  2. Tobias Sjösten skriver:

    Grym podcast! Jag lyssnade igenom den för ett tag sedan och lärde mig massor.

    Ett konkret tips jag tar med mig, och som jag snart ska använda, är hur han fick direktkontakt med rätt person i ett stort företag. Han gick vägen genom deras interna utdelningssystem, skickade samma brev till fem olika personer och tvingade dem att utse någon av dem att återkoppla. Briljant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *