Mitt tema för bloggen är nu open source!

Sent igår släppte jag det tema jag använder här på bloggen som open source på Github. Det är ett tema jag gjort från grunden mest för att jag tycker det är roligare att göra något eget istället för att använda något som någon annan har byggt. Tanken är att andra ska kunna använda det och att jag senare ska släppa fler versioner som gör temat ännu bättre.

I nuläget är det ett enkelt, snabbt, seo anpassat och responsive tema som helt enkelt gör vad ett bra tema ska göra. Det finns även stöd för att ändra färger på text, post titel och länkar under Utseende alternativet, vilket gör att du enkelt kan göra det lite mer personligt.

Vill ni kika på koden eller kanske använda det själva så ligger det som sagt på Github och ni kan gå in här för att nå min rep direkt. Kritik och synpunkter om hur det är uppbyggt är väldigt välkommet!

3 svar till “Mitt tema för bloggen är nu open source!”

  1. Hej!

    Ditt tema är väldigt snyggt och rent! Bra jobbat! Men jag testade att lägga in temat och får då detta meddelande: Blogify Modertemat saknas. Var vänlig installera modertemat ”blogify”.

    Mvh

    David

    • John Dahlström skriver:

      Hej David,

      Kul att höra att du gillar mitt tema! Jag har precis pushat en ändring på Github som gör att allt ska fungera korrekt från och med nu. Ett litet typo som var orsaken.

      Bara hör av dig om du har fler frågor!

  2. Toppen!

    Nu fungerade det lite bättre! Tack 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *