Det gångna och kommande året

Nu när året börjar leda mot sitt slut så tänker jag tillbaka på hur det senaste året varit och vad som har hänt. Till exempel så gick jag från anställd till frilansare, jag började träna på gym och har fått upp intresset för att läsa böcker. Mycket mer kan skrivas om vad som hänt mig under 2012 men jag vill fokusera lite mer på framtiden då jag har många tankar och idéer för vad jag vill göra under 2013.

Efter bara ett par månader som frilansare har jag fått en hel del ny erfarenhet för att inte tala om frihet och idéer på projekt som jag vill genomföra. För tillfället är jag fortfarande ”arbetssökande” även om jag har projekt/uppdrag att genomföra som frilansare. Tack vare frilansfinans har jag enkelt hanterat faktureringen utan att behöva starta eget. Att just starta eget är något jag ligger i startgroparna med och det är en av de punkter jag vill genomföra under 2013.

Kommande år kommer jag alltså lägga ner tid dels på egna projekt men även på uppdrag från kunder som frilansare. Mina egna projekt tänker jag inte skriva en lista på här utan det får bli en överraskning när de börjar bli klara eller är helt färdiga. Däremot kommer jag inom kort tid börja skriva mer om Brawl, mitt egna spel, precis som lovat. Hur som helst ser jag verkligen fram emot 2013 och jag sitter redan efter några dagars ledigt som på nålar bara för att jag inte skrivit någon kod eller utfört annat arbete på mina projekt.

Jag ångrar inte för en sekund att jag för ca tre år sedan tog beslutet att säga upp mig på mitt dåvarande jobb och faktiskt ta steget mot det jag alltid pratade om att jag ville göra. Det är underbart att tycka om sitt yrke och det man gör. Det är en frihet och en möjlighet att göra något man kan vara stolt och nöjd över. 2012 blev ett bra år för mig men 2013 ska bli ännu bättre.

Ett svar till “Det gångna och kommande året”

  1. Tobias Sjösten skriver:

    Grymma framsteg, John. Fortsatt lycka till under 2013!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *